1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

1.1 Folosirea paginii de internet www.rca.ro - vizionarea acesteia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de Online Insurance Solutions srl - implica automat acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expuse mai jos.

1.2 Folosirea platformei www.rca.ro si serviciile furnizate de aceasta sunt rezervate doar persoanelor care au împlinit varsta de 18 ani.

2. Prestarea Serviciilor

2.1 Serviciile sunt realizate de Online Insurance Solutions srl ,societate inregistrata in Registrul Intermediarilor Secundari - RIS - si autorizata de Autoritatea de Supraveghere Financiara sub RAJ 506995, in parteneriat cu MaxyGo Broker de Asigurare SRL. inregistrat in Registrul Intermediarilor Principali - si autorizat de ASF sub nr RBK- 179/29.09.2003.

2.2 Societatea 'MaxyGo Broker de Asigurare srl' - intermediarul principal - poate fi identificata cu urmatoarele date: Sediu social: Str. Alba Iulia nr. 40A, Ploiesti, judetul Prahova înregistrata la Registrul Comertului, sub nr. J29/1459/2003, C.U.I. 15710286.,telefon: 0720.990.509, pagina web www.maxygo.ro, adresa de e-mail:office@maxygo.ro.

2.3 Societatea 'Online Insurance solutions srl' - intermediarul secundar - poate fi identificata cu urmatoarele date: Sediu social: Strada Trei Fantani, nr. 6A, Iasi, judetul Iasi, înregistrata la Registrul Comertului, sub nr. J22/815/2016, C.U.I 35879752 ,telefon: 0764.582.505, pagina web www.ois-team.ro, adresa de e-mail:contact@ois-team.ro.

3. Definitii

3.1 Termenii si conditiile generale se vor aplica activitatii de vanzare desfasurata de Online Insurance Solutions srl prin intermediul magazinului virtual www.rca.ro. Astfel, urmatorii termeni vor însemna:

RCA.RO – este denumirea comerciala a Online Insurance Solutions srl,
Site – domeniul nostru www.rca.ro si subdomeniile acestuia.
Vanzator – societatea comerciala SC Online Insurance Solutions SRL ( in parteneriat cu S.C. MaxyGo Broker de Asigurare S.R.L. ), având sediul social la adresa Strada Trei Fantani, nr.6A, Iasi, avand nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J22/815/2016, CUI 35879752;
Client – persoana fizica sau juridica care efectueaza o Comanda pe platforma www.rca.ro;
Comanda – apasarea butonului "Platesc si primesc Polita RCA" din pasul final al formularului de comanda care declanseaza plata online iar ulterior emiterea contractului de asigurare RCA de catre Asigurator prin intermediul serviciilor web. Aceasta este forma de comunicare între Client si Online Insurance Solutions prin care Clientul transmite Vânzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site;
Continut – toate informatiile de pe Site care pot fi vizibile, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic, precum si continutul oricarui e-mail trimis Clientilor de catre Online Insurance Solutions prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare;
Bunuri si servicii – reprezinta orice serviciu sau produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate în Comanda, care urmeaza a fi furnizate Clientului de catre Vânzator conform Contractului încheiat;
Servicii – intermediere de asigurari RCA prin intermediul platformei www.rca.ro;
Client – orice persoana juridica sau fizica, cu varsta de cel putin 18 ani si cu capacitate deplina de exercitiu, care acceseaza site-ul www.rca.ro si utilizeaza oricare din paginile acestuia in scop informativ sau in scopul plasarii unei comenzi.
Campanie – actiunea de a promova in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc predefinit, pentru o perioada de timp stabilita de catre Online Insurance Solutions;
Newsletter – este un mijloc de informare periodic, doar electronic, respectiv e-mail sau SMS, asupra promotiilor desfasurate de Vânzator într-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vânzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
Contract – reprezinta contractul la distanta încheiat între Vânzator si Client, fara prezenta fizica simultana a Vânzatorului si a Clientului;
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Vanzator, Clientului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator.
Cookies – sunt fisiere text pastrate de catre browserul Clientului pe hard-disku-ul calculatorului personal, care pot fi utilizate de catre operatorii paginii de internet pentru recunoasterea utilizatorilor si pentru a adapta la acestia continutul afisat in functie de dispozitivul de unde acceseaza www.rca.ro;
Termeni si Conditii – prevederile din acest document, create de Online Insurance Solutions care definesc conditiile si regulile pe care Utilizatorul este obligat sa le respecte in vederea utilizarii site-ului www.rca.ro .

4. Reguli de desfasurare a activitatii utilizand mijloacele electronice

4.1 Prin intermediul platformei www.rca.ro - Online Insurance Solutions desfasoara activitati de intermediere in domeniul asigurarilor, punand la dispozitia Clientilor ofertele de asigurare RCA de la societatile partenere. Pentru a li se afisa Clientilor, ofertele de asigurare, acestia sunt nevoiti sa completeze toate informatiile solicitate pe site in formularele aferente.

4.2 Clientii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. Online Insurance Solutions sau MaxyGo Broker de Asigurare nu pot fi trasi la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete.

4.3 Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul anterior mentionat, Clientul confirma ca este de acord cu forma de comunicare (telefonic si e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

4.4 Notificarea primita de catre Client, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si reprezinta acceptarea comenzii.Aceasta notificare se face electronic (e-mail).

4.5 Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de nu procesa comanda plasata de un client atat timp cat se constata neconcordante in informatiile introduse de Client la plasarea comenzii. Clientul va fi instiintat printr-un email automat pentru verificarea informatiilor neconforme.In eventualitatea in care comanda a fost deja platita, se va returna suma de bani incasata de la Client, in contul acestuia..

4.6 Momentul incheierii contractului il constituie momentul confirmarii in pagina dedicata din platforma RCA.RO a emiterii politei si primirea documentului pdf prin e-mail iar ulterior, contarctul de asigurare RCA va fi livrat prin Posta Romana insotit de formularul de Constatare amiabila.

4.7 Documentele "Termeni si Conditii Contractuale" si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului. Prin finalizarea comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare si livrare sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii. Prin finalizarea comenzii, Clientul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.


5. Termeni si conditii generale privind incheierea politelor de asigurare prin www.rca.ro

5.1 Comunicarea cu Vanzatorul se poate face prin adresele ( telefon sau email) mentionate la sectiunea Contact din Site.

5.2 Contractele de asigurare sunt emise de catre MaxyGo Broker de Asigurare in numele companiilor de asigurare partenere. Contractul de Asigurare se incheie in baza:
a) Termenilor si conditiilor Contractuale" - citirea si acceptarea prevederilor acestui document
b) Datelor completate in Site - care trebuie sa fie corecte si conforme cu realitatea
c) Utilizatorul trebuie sa aiba varsta de 18 ani implinita
d) Utilizatorul a inteles si a acceptat termenii si conditiile contractului de asigurare, drepturile si obligatiile ce ii revin si ca este de acord cu emiterea contractului de asigurare RCA;
e) Utilizatorul isi da acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal pentru calcularea ofertelor si in scop de informare si publicitate, in cazul Persoanelor Fizice.
f) Cererii de oferta din partea Clientului,
g) Ofertelor afisate in Site dupa completarea formularului;
h) Comenzii transmise de catre Client catre Online Insurance Solutions.


In baza informatiilor furnizate de Client in formularul de pe site, platforma efectueaza calculul tarifelor RCA de la asiguratorii parteneri care ofera serviciul de webservice pentru produsul solicitat si pregateste oferta de asigurare.
Clientul va completa informatiile din formularul de comanda si va apasa ulterior pe butonul „Vezi tarifele” .
Dupa apasarea pe acest buton, Clientului i se vor afisa tarifele de asigurare de la societatile partenere.
In momentul in care, Clientul va apasa pe butonul "Platesc si primesc polita RCA" , acesta va plasa comanda pentru produsul de asigurare pe care doreste a-l achizitiona.


Inainte de finalizarea comenzii, Clientul declara:
a) Ca a citit si este de acord cu terminii si conditii site-ului.
b) Ca datele completate in Site sunt corecte si conforme cu realitatea
c) Ca are minim 18 ani;
d) Ca a înteles si a acceptat termenii si conditiile contractului de asigurare si drepturile si obligatiile ce ii revin si ca este de acord cu emiterea politei de asigurare;
e) Ca isi da acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal in scopul calcularii ofertelor solicitate precum si in scop de publicitate.


Prin acceptarea "Termeni si conditii web" precum si "Termeni si conditii Contractuale" Clientul imputerniceste Online Insurace Solutions si MaxyGo Broker de Asigurare sa il reprezinte in relatia cu asiguratorul, sa solicite oferta de asigurare si sa emita contractul de asigurare.
Incheierea Contractului de Asigurare are loc la data acceptarii ofertei prin efectuarea platii online cu cardul.


In cazul sumelor neincasate aferente politelor de asigurare ca urmare a anularii politei, refuzului la plata sau a modificarilor de tarif, Online Insurance Solutions se poate indrepta impotriva Clientului care a lansat respectiva Comanda pentru recuperarea sumelor platite catre Asigurator.
Ofertele eronate sau la un pret derizoriu afisate in site/ transmise catre Client nu se vor lua in considerare, Online Insurance Solutions avand dreptul sa anuleze comanda respectiva si/sau oferta transmisa acestuia.
Clientul, are obligatia de a transmite catre Online Insurance Solutions orice document solicitat sau necesar emiterii asigurarii comandate.


Online Insurance Solutions poate anula Comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
a) Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului sau a tranzactiei efectuate online.
b) Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de plati online - BRD - agreat de Online Insurance Solutions.
c) Datele furnizate de catre Client, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
d) Clientul nu isi da acordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal, in cazul persoanelor fizice.

5.3 Modalitatea de plata si intrarea in posesie a politei de asigurare

Clientului, ii revine obligatia de a achita prima de asigurare aferenta politei de asigurare comandate, precum si eventuala diferenta de prima rezultata ca urmare a corectarii politei cu date corecte in cazul in care contractul de asigurare a fost emis cu date gresite. Prima de asigurare se plateste doar in RON.
Politele de asigurare se pot achita doar online cu cardul.
Dupa finalizarea Comenzii Clientul primeste, in format electronic la adresa de e-mail furnizata in formularul de comanda, rezumatul Comenzii in baza caruia s-a emis oferta de asigurare precum si contractul de asigurare RCA insotit de formularul de Constatare amiabila livrat prin Posta Romana.

5.4 Facturare

Pentru politele de asigurare comercializate prin platforma www.rca.ro nu se emite facturi, politele reprezentand si documentul de plata ce se va inregistra in contabilitatea Clientilor-persoane juridice. Contractele de asigurare comercializate prin www.rca.ro vor fi emise numai dupa achitarea primei de asigurare de catre Client catre Online Insurance Solutions, prin efectuarea platii cu cardul, online.

5.5 Livrarea

Politele de asigurare comercializate prin www.rca.ro vor fi livrate: · vor fi livrate in format digital la adresa de e-mail furnizata de catre Client; · prin Posta Romana la adresa de livrare mentionata de Client impreuna insotit de formularul de constatare amiabila;

5.6 Garantii si politica de retur.

Produsele de asigurare NU beneficiaza de garantie iar contractele de asigurare RCA nu pot fi returnate.

La art. 7 si art. 8 alin. (1) si alin. (2) din Legea 132/2017 (Legea RCA) se prevede :
Art. 7. – Contractul RCA inceteaza:
a) La data la care proprietarul vehiculului notifica asiguratorul RCA referitor la transmiterea dreptului de proprietate asupra vehiculului, insotita de documente justificative;
b) La data la care vehiculul este radiat din circulatie;
c) La implinirea termenului stabilit in contractul RCA.

Art. 8. – (1) Contractul RCA se desfiinteaza de drept daca:
a) Riscul asigurat s-a produs sau producerea lui a devenit imposibila inainte de a se naste obligatia asiguratorului RCA;
b) Producerea riscului asigurat a devenit imposibila dupa nasterea obligatiei asiguratorului RCA.

(2) In cazurile prevazute la alin. (1) si la art. 7 lit. a) si b), atunci cand asiguratul a platit integral sau in rate prima de asigurare, acesta este indreptatit sa o recupereze proportional cu perioada neexpirata a contractului RCA, daca nu s-au platit sau nu se datoreaza despagubiri pentru evenimente produse in perioada de valabilitate a asigurarii. In cazul in care asiguratorul RCA este ulterior obligat la plata unor despagubiri pentru evenimente acoperite prin contractul RCA, asiguratorul RCA este indreptatit sa recupereze de la asigurat prima de asigurare restituita acestuia, la cerere.
În cazul asigurarilor obligatorii de raspundere civile pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule se aplica reglementarile specifice acestei asigurari..

5.7 In cazul in care asigurarile RCA au fost emise cu erori, acestea vor fi corectate prin emiterea de catre asigurator de acte aditionale/suplimente de asigurare la contractul de asigurare emis.
Daca sesizati o eroare pe contractul de asigurare de asigurare, este obligatoriu sa transmiteti un e-mail pe adresa clienti@rca.ro

6. Dreptul de retragere al Clientului din Contractul de Asigurare

6.1 Asigurarea RCA:

Pentru vehiculele care se radiaza din circulatie sau pentru care asiguratul transmite dreptul de proprietate în perioada de asigurare, asiguratorul este obligat sa restituie asiguratului, la cererea scrisa a acestuia însotita de documentele doveditoare,parte din prima de asigurare platita; Prima de asigurare se restituie partial numai în cazurile în care nu s-au platit sau nu se datoreaza despagubiri pentru evenimente produse în perioada de valabilitate a asigurarii.


7. Reclamatii

7.1 Reclamatiile referitoare la incheierea asigurarilor prin intermediul Site-ului pot fi transmise in scris la adresa sediul social al Online Insurance Solutions sau la adresa de e-mail clienti@rca.ro. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora. Reclamatia trebuie sa contina cel putin urmatoarele date: numele si prenumele Clientului, adresa de e-mail, adresa de corespondenta precum si o scurta descriere a situatiei reclamate. Daca raspunsul primit de la noi va nemultumeste, atunci aveti posibilitatea sa apelati la Solutionarea Alternativa a Litigiilor in Domeniul Financiar Non-Bancar.(SAL-Fin).


8. Folosirea paginii de internet www.rca.ro

8.1 Conditia beneficierii de serviciile oferite prin folosirea paginii de internet www.rca.ro este acceptarea neconditionata a hotararilor prezentului document.

8.2 Utilizatorilor paginii www.rca.ro li se cer mai multe date de identificare personala. Pentru persoane fizice – cnp, nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de mail proprie si valida. Pentru persoane juridice – nume companie, cod fiscal, adresa, companie, numele si prenumele reprezentantului firmei,o adresa de email proprie si valida. In nicio sectiune vizibila a site-ului www.rca.ro, nu vor aparea datele personale ale Clientilor. Reprezentantii site-ului rca.ro si a firmei care opereaza site-ul precum si partenerul MaxyGo Broker si Societatile de Asigurare partenere, au acces la toate datele cu caracter personal furnizate de catre Clientii site-ului. Folosirea Site-ului presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre rca.ro. Online Insurance Solutions va considera toate informatiile primite de la dvs ca fiind strict confidentiale si le va utiliza exclusiv pentru indeplinirea obligatiilor contractuale. Orice Client care a furnizat explicit adresa sa de email sau datele personale pe site-ul rca.ro poate opta pentru stergerea acestora din baza noastra de date. De asemenea, daca Clientii nu mai doresc sa primeasca newsletterul rca.ro, se pot dezabona trimitand o solicitare in acest sens, sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului rca.ro primit prin email.


9. Dreptul de autor si materialele incluse in pagini

9.1 Intregul continut al site-ului www.rca.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind proprietatea Online Insurance Solutions sau a partenerilor/afiliatilor acestuia, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.

9.2 Folosirea paginii www.rca.ro, a informatiilor si/sau o parte a acestora de catre terte persoane necesita acordul in prealabil exprimat in scris al Online Insurance Solutions sau MaxyGo Broker de Asigurare sau a partenerilor/afiliatilor acestuia, dupa caz. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa anticipata din partea Online Insurance Solutions.

9.3 Online Insurance Solutions isi rezerva dreptul de a edita continutul si/sau structura site-ului, in tot sau in parte, in orice moment si fara o informare prealabila a Utilizatorilor.

9.4 Marcile, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale Online Insurance Solutions sau ale partenerilor/afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari. Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.


10. Clauze cu privire la furnizarea datelelor cu caracter personal si securitatea informatiilor

10.1 Utilizatorul persoana fizica, furnizor al datelor personale benficiaza de prevederile legii GDPR - Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (GDPR)s, beneficiind de dreptul de a fi informat, de a avea acces si de a interveni asupra datelor, dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc, precum si sa solicite stergerea datelor.

10.2 Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorul trebuie sa trimita o cerere la adresa de e-mail: gdpr@oias-team.ro .

10.3 Informatiile de orice natura furnizate de catre Utilizator Vanzatorului vor fi utilizate pentru executarea contractului, informarea Clientilor pentru evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica. Astfel, Vanzatorul poate notifica Clientii privind ofertele curente prin intermediul newsletterului si/sau poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Orice Client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul www.rca.ro poate opta pentru stergerea acestuia din baza de date a Vanzatorului, acest lucru fiind posibil doar dupa expirarea contractului RCA emis Online.

10.4 Prin folosirea paginii de internet www.rca.ro (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de ONLINE INSURANCE SOLUTIONS srl si/sau de catre partenerii sai prin intermediul platformei www.rca.ro) Clientul este de acord sa fie inregistrat in baza de date vanzatorului (ONLINE INSURANCE SOLUTIONS si partenerii sai care comercializeaza bunuri sau servicii prin intermediul platformei www.rca.ro). Astfel, Clientul isi ofera consimtamantul expres, ca ONLINE INSURANCE SOLUTIONS sa furnizeze datele dumneavostra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatie de parteneriat si sa fiti contactat de catre terti: firme de curierat, Posta Romana. furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii, agentii de stat sau guvernamentale, asociatii sau societati din domeniul financiar bancar si al asigurarilor, companii cu care Vanzatorul poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor comercializate.

10.5 Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat la acestea, dreptul de a le utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati transmis prin intermediul site-ului www.rca.ro.

10.6 Vanzatorul a depus toate eforturile pentru a proteja pagina de internet si informatiile transmise prin utilizarea de diverse masuri de protectie. Chiar daca oferim aceste masuri de protectie a informatiilor confidentiale si asiguram securitatea corespunzatoare, nu garantam ca informatiile transmise prin Internet sunt securizate, sau ca aceste transmisii nu vor fi intarziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori, din motive care nu tin de Vanzator.

10.7 ONLINE INSURANCE SOLUTIONS garanteaza utlizatorilor ca informatiile privind datele cardurilor bancare (ex: numar de card, data expirarii s.a.) furnizate de acestia nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele ONLINE INSURANCE SOLUTIONS sau MaxyGo Broker de Asigurare.


11. Responsabilitati

11.1 ONLINE INSURANCE SOLUTIONS si MaxyGo Broker de Asigurare nu raspund pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa Clientului sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde – de catre dvs. sau alta persoana – sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari. ONLINE INSURANCE SOLUTIONS nu garanteaza accesul sigur, continuu si neintrerupt la serviciile sale. ONLINE INSURANCE SOLUTIONS nu va fi responsabila pentru nicio problema sau disfunctionalitate a retelelor sau a liniilor telefonice, sistemelor de internet online, serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamente, calculatoare, programe sau a oricarui alt element ce poate cauza stricaciuni computerelor personale ca rezultat al utilizarii acestui Site. ONLINE INSURANCE SOLUTIONS nu garanteaza faptul ca site-ul www.rca.ro prezinta siguranta fata de virusi informatici sau alte amenintari. Folosirea datelor si a informatiilor continute de site, este o decizie voluntara a Clientului..

11.2 Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, Vanzatorul nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea pe acest site. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe paginile www.rca.ro . Este posibil ca unele tarife afisate/ oferte transmise sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi sau a transmiterii unei oferte catre Client cu un pret eronat sau derizoriu, ONLINE INSURANCE SOLUTIONS are dreptul sa anuleze comanda Clientului sau oferta transmisa acestuia. Totodata, pentru utilizarea serviciilor disponibile pe site-ul www.rca.ro, Clientul este obligat sa furnizeze date adevarate, exacte si complete asa cum sunt cerute in formularele de inregistrare si/sau de comanda din site si sa innoiasca atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ONLINE INSURANCE SOLUTIONS isi rezerva dreptul de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciilor site-ului. Aceste conditii sunt necesare si in cazul inregistrarii participarii dumneavoastra la concursurile organizate si prezentate in cadrul site-ului de catre ONLINE INSURANCE SOLUTIONS sau de catre partenerii acestuia.

11.3 Orice legaturi catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Vanzatorul nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri. Site-ul www.rca.ro poate contine legaturi catre alte site-uri sau alte resurse. Deoarece ONLINE INSURANCE SOLUTIONS nu are niciun control asupra acestor site-uri sau resurse, prin utilizarea Site-ului sunteti de acord ca ONLINE INSURANCE SOLUTIONS nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru niciun continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Prin accesarea site-ului www.rca.ro sunteti de acord in mod expres sa ne exonerati de raspundere pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare in legatura cu utilizarea de catre dvs a site-ului www.rca.ro si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra a clauzelor din prezentul Termeni si conditii. Totodata, sunteti de acord asupra faptului ca ONLINE INSURANCE SOLUTIONS sau MaxyGo Broker de Asigurare nu pot fi raspunzatori pentru orice pierdere ce poate fi asociata cu afacerea dumneavoastra sau cu alegerile privind investitiile (incluzand pierderile din profituri sau pierderile de confidentialitate ori pierderi de date) sau care se pot naste din folosinta www.rca.ro . In plus, sunteti de asemenea de acord asupra faptului ca ONLINE INSURANCE SOLUTIONS sau MaxyGo Broker de Asigurare nu pot fi responsabili pentru nici o dauna, de orice tip nascuta in legatura cu folosirea www.rca.ro.

11.4 ONLINE INSURANCE SOLUTIONS sau MaxyGo Broker de Asigurare nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la calitatea produselor oferite de partenerii vanzatori. Plata produselor achizitionate de catre Client se face catre Vanzator, iar vanzatorul poarta intreaga raspundere atat pentru onorarea comenzilor provenite prin intermediul site-ulului www.rca.ro, cat si pentru orice actiuni ulterioare ce decurg din actul de vanzare-cumparare (livrare, garantie, service, etc.).

Simplu, Rapid, Smart.