DACIA a prezentat noua generație Duster.

Oficialii DACIA au prezentat ieri, 22 iunie, noua generație a arhicunoscutului model Duster. Ce noutăți propune noua gamă?

În primul rând, un face lift la nivelul blocurilor optice și al calandrului care, conform declarațiilor producătorului, va oferi mașinii un plus de personalitate și o reducere a emisiilor de CO2.

Pe interior, noul Duster dispune de o consolă centrală înălțată prevăzută cu o cotieră culisantă, două sisteme multimedia și ecran de 8 inci.

În profunzime, găsim cutia automată de viteze EDC cu dublu ambreiaj. Cutia cu 6 viteze este cuplată la motorul Tce 150. Versiunea echipată cu motor mixt ECO-G 100 dispune de un rezervor GPL cu capacitate mărită la 49.8 litri, oferind o autonomie de peste 1000 de kilometri. Toată gama de motorizări disponibile poate fi consultată pe site-ul DACIA.

Modelele sunt dotate standard cu limitator de viteză și sistem ESC de ultimă generație, existând și opțiunea regulatorului de viteză (cruise control).

În funcție de versiune, noul Duster dispune de sistem de asistență la volan: detector de unghi mort, asistență la parcare sau la pornirea în rampă, control adaptiv al coborârii și sistem multi-view.

Conform cifrelor prezentate de producător, modelul Duster va ajunge în curând la cota de două milioane de cumpărători.

dusternou

Dacă tot vorbim despre DACIA, producătorul franco-argeșean mai pregătește o premieră pentru anul acesta: un logo nou, rezultat al restilizării literelor D și C din numele mărcii. Cum ți se pare?

Modelul Duster se apropie de clientul cu numărul 2 milioane.

Citește în continuare . . .

Cel mai mic preț

în 60 de secunde.