Adio Carte Verde RCA!

După ce polița RCA electronică a devenit valabilă pe teritoriul României, astăzi BAAR (Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din Romania) a anunțat că din 1 iulie polițele RCA vor fi tipărite pe hârtie albă, fără banda verde din prezent (de unde și numele de Carte Verde).

BAAR totuși recomandă ca în cazul călătoriei în statele membre ale sistemului Carte Verde asigurații să aibă asupra lor și asigurarea tipărită pe suport de hârtie (....pe care și-o poate tipări oricine pe o imprimantă), pentru a putea fi prezentată autorităților cu atribuții de control.

Mai este puțin, mai este un pic și vom scăpa total de hârtii de orice fel pentru polițele RCA! Desigur, hârtiile sunt mult iubite de birocrați - dar lumea merge înainte, nu stăm pe loc cum și-ar dori ei.

Și, în așteptarea zilei în care varianta tipărită a poliței RCA va dispărea de tot, să ne gândim câtă hârtie și câți copaci vor fi salvați astfel.

Din 1 iulie 2020, polițele RCA pot fi tipărite pe hartie albă

Citește în continuare . . .

Mașini autonome. Când ne vor înlocui computerele la volan?

Tehnologia mașinii autonome promite multe. Să vedem și cât se ține de cuvânt.

Ce trebuie să știi despre asigurarea auto RCA

Dacă ai mai multe polițe RCA valabile? Sau în caz de accident fără asigurare RCA?

Insectele care salvează vieți pe șoselele lumii.

Biomimetica este știința de a imita modele din natură pentru a rezolva probleme ale omenirii. Iată un exemplu excelent care implică industria auto.

Cel mai mic preț

în 60 de secunde.