2021, cel mai bun an din istorie! Ghici pentru cine.

Rolls-Royce, Bugatti, Bentley, Porsche, BMW și alte mărci de lux au raportat vânzări record anul trecut, transmite Agerpres.

Să începem cu Rolls-Royce. Britanicii deținuți de BMW au vândut 5.586 de mașini Ghost și Cullinan, ambele cu preț de pornire de 300.000 EUR. A fost cel mai bun an din istoria mărcii. Directorul general al RR, Torsten Muller-Otvos, explică de ce:

„Mulți clienți ne-au mărturisit că, grație Covid, au înțeles că ar putea muri mâine și că acum este momentul să se bucure de viață”.

(Dacă frica de moarte îți aduce un Rolls-Royce, vreau și eu două.)

Nici Bentley n-a suferit anul trecut. Marca britanică deținută de VW a vândut aproape 15 mii de mașini. Lamborghini - vreo 8 mii și jumătate. Mai mult ca oricând. Vorbim despre modele de peste 200.000 EUR.

Și pentru Bugatti, 2021 a fost cel mai bun an din istoria companiei. S-au comandat 150 de mașini de 3 milioane de euro bucata. Iată unde duce frica de moarte...

BMW a avut un an superb. Marca germană a vândut 2,2 milioane de mașini, cu o creștere serioasă pe piața chineză. Rivalii de la Mercedes au înregistrat un recul de 5% al vânzărilor, dar pe mărcile premium AMG și Maybach au vândut mai mult ca niciodată.

Electrificarea, la rândul ei, a reușit să se impună și în segmentul mașinilor de lux. Porsche, care a avut un an record cu peste 300.000 de vehicule vândute, înregistrează un fenomen incredibil: modelul electric Porsche Taycan a depășit în vânzări legenda 911.

Concluzia o trage fără echivoc Adolfo Cosentino, președintele Federației Italiene a Concesionarilor auto:

„Peste tot e la fel. După criză, bogații sunt mai bogați, iar săracii sunt mai săraci.”

Noi să fim sănătoși.

Dacă te temi de moarte, specialiștii îți recomandă un Bentley.

Citește în continuare . . .

Cel mai mic preț

în 60 de secunde.