Breaking News! Poliția Română a găsit ceva furat!

În iulie 2020, britanicul Kelston Chorley a coborât în garaj și a constatat că motocicleta lui de teren, un AJP-PR7 de 10,000 de euro, dispăruse.

Chorley s-a dus la poliția locală, unde i s-a râs în nas. S-a dus apoi la asigurator, unde nimeni n-a părut interesat. Era gata să renunțe, așa cum fac mai toți păgubiții din lume. Dar a aflat de pe Facebook că o motocicletă cu semnalmentele PR7-ului său ar fi pusă la vânzare la un preț de nimic pe un website din...România. Ce a urmat e aproape incredibil.

Kelston Chorley a decis să meargă până la capăt pentru a-și recupera iubita motocicletă cu care traversase, printre altele, Deșertul Atacama din America de Sud. S-a urcat în avion și a venit la București. Aici a fost plimbat de la o secție de poliție la alta până când, într-un final, i s-a recomandat să se ducă la locul faptei, adică în satul Matca de lângă Tecuci.

Pe 18 octombrie, Chorley s-a urcat în trenul de Tecuci, a făcut 4 ore pe drum, și-a găsit un translator și a prezentat cazul polițiștilor din sat. Echipajul condus de agentul Gelu Mihalache a dat de urma vânzătorului motocicletei, un bărbat de 28 de ani din sat, și l-a luat la întrebări. Bărbatul a declarat că a cumpărat motocicleta cu 2000 de euro de la un târg de lângă Focșani, iar vânzătorul nu i-ar fi făcut acte pe ea. Sigură că da.

A doua zi dimineața, motocicleta i-a fost restituită lui Kelston Chorley. Totul a durat mai puțin de 24 de ore, iar britanicul a avut numai cuvinte de laudă pentru operativitatea polițiștilor din Matca. Iar aceștia au replicat cu tradiționalul with pleasure.

Faptul că polițiștii au găsit un vehicul furat este atât de nemaivăzut încât o publicație din Marea Britanie i-a dedicat un articol amplu. Poliția Română are în acest moment peste 22,000 de mașini furate de găsit. Kelston Chorley a fost atât de norocos încât ar putea să joace la loto.

Povestea unui englez care și-a găsit motocicleta furată lângă Tecuci.

Citește în continuare . . .

Cel mai mic preț

în 60 de secunde.