A început! Lume bună la Salonul Auto București. Ce și când puteți vedea.

Ediția 2021 a SAB și-a deschis porțile pe 7 octombrie la Centrul Expozițional Romexpo, anunță Agerpres.

Din ce ne putem da seama, pare o ediție bogată în exponate și evenimente, în ciuda crizei în care pandemia a aruncat întregul domeniu auto.

Sunt prezente în pavilioane mărci consacrate pe piața românească - BMW, Citroen, Honda, Kia, Mercedes-Benz, Isuzu, Mazda, Suzuky – dar și branduri mai puțin prezente la noi. De pildă Tesla, al cărui importator (Autovision) oferă vizitatorilor posibilitatea de a pune mâna pe Model 3 și Model Y.

Printre creațiile expuse la standul Racebox, puteți admira câteva mașini super-competitive ca Lamborghini Huracan Performante – 1016industries 850 HP VFEngineering, Lamborghini Aventador SVJ, Ferrari 488 Pista, Porsche 992 GT3 cu FI Exhaust, Porsche 991 GT3 cu FI Exhaust, Porsche 996 Turbo Widebody GT2 Spec, BMW M5 F90, 1000HP AMG E63s, McLaren 570GT 1016industries Formula 1, Radical SR3 x 2.

Tot în secțiunea Racebox a târgului se mai află un monopost de Formula 1, două monoposturi de anduranță Radical și 12 modele de mașini unicat cu o valoare totală de peste 15 milioane de euro.

În pas cu vremurile, SAB-ul din acest an rezervă spații generoase mobilității electrice. În standurile specializate sunt expuse mașini electrice, scutere și biciclete electrice, dar și soluții inginerești din domeniul tehnologiei electrice.

Pentru animarea atmosferei, organizatorii anunță că în zilele de week-end vor avea lor demonstrații de conducere defensivă, competiții de karturi și mașini electrice, precum și show-uri de drift.

Accesul la Salonul Auto Bucureşti & Accesorii se face pe baza certificatului verde cu respectarea legislaţiei în vigoare, iar preţul unui bilet de intrare este de 40 de lei.

Târgul va fi deschis până pe 17, iar intrarea se face în baza certificatului verde și a unui bilet de intrare de 40 RON. Persoanele sub 12 ani pot vizita salonul fără restricții. Pentru copii sub 7 ani și persoane cu dizabilități, intrarea este gratuită.

Programul de vizitare este următorul: în perioada 8-16 octombrie, de la 10:00 la 20:00, iar pe 17 octombrie, între orele 10:00 şi 18:00. Mai multe detalii găsiți pe site-ul SAB.

Ediția 2021 a SAB promite exponate unicat și o mulțime de evenimente.

Citește în continuare . . .

Cel mai mic preț

în 60 de secunde.